سیم کشی برق ساختمان | برقکشی | آنتن مرکزی | فیوز
برق کشی ساختمان همان سیم کشی برق ساختمان به همراه اموری مانند نورپردازی ، نصب جعبه فیوز ، نصب انتن مرکزی و سیستم های امنیتی و هشدار … میباشد.
شاید بتوان گفت برقکشی ساختمان هم به نوعی زیرمجموعه خدمات تاسیسات ساختمان باشد اما محدود میشود به سیم کشی ، نصب سیستم های روشنایی ، نصب دوربین مداربسته و آنتن مرکزی ، نصب کلید و پریز و …

سیم کشی برق ساختمان
هزینه سیم کشی برق ساختمان و برقکشی چقدر است؟
برای مشاهده هزینه و قیمت سیم کشی برق ساختمان یا همان برقکشی ساختمان های اداری و مسکونی و تجاری ، برق صنعتی و … میتوانید به لیست شرکت های آگهی دهنده در زمینه تاسیسات برق و خدمات برق کشی و سیم کشی ساختمان مراجعه نمایید.
سیم کشی برق ساختمان یا برق کشی ساختمان چیست و چه کاربردی دارد؟
در اصل برق کشی یا سیم کشی ساختمان به تمام کارهای برق ساختمان مانند تعمیرات ، بازسازی و نوسازی سیم های برق ساختمان ، تعویض کلید و پریزهای فرسوده و قدیمی ، بهینه سازی فیوز ها و یا نصب جدید، استفاده از نورپردازی مدرن و ال ای دی مانند نور مخفی سقف و تایل سقفی ، دیوارکوب ، انواع نورپردازی داخلی ، نصب جعبه فیوز و تابلو برق ، نصب آنتن مرکزی ، دروبین مداربسته ، آژیر صوتی و دزدگیر و انواع سیستم های امنیتی .

هزینه سیم کشی برق ساختمان
همه چیز درباره تاسیسات برقی و الکتریکی ساختمان و برقکشی ساختمان
طراحی تاسیسات برقی ساختمان از جمله کارهای مهم مهندسان سازه و تأسیسات است ، در حقیقت تأسیسات الکتریکی ساختمان همان سیم کشیهایی که برای جابجایی جریان برق و راه اندازی تجهیزات الکتریکی ساختمان ها است.
چه سیستم هایی در ساختمان نیاز به برقکشی دارند:
انواع سیستم های روشنایی و نورپردازی ، کلید و پریز ها و کابل های انتقال برق ، آسانسور و سیستم های تهویه گرمایشی و سرمایشی ، سیستم های امنیتی و سنسورهای هشدار دهند و .. امروزه در هر ساختمان طراحی جدید ، مورد نیاز یک سیم کشی و برقکشی ساختمان است.

برقکشی ساختمان
انواع نقشه برق ساختمان
معرفی انواع نقشه برق جهت طراحی سیستم برق و نقشه کشی برق ساختمان :
۱- نقشه حقیقی
نقشه ای است که در آن نحوه اتصال و نصب قطعات الکتریکی نشان داده می شود.
۲- نقشه مسیر جریان
نقشه ای است که مسیر جریان مصرف کننده را نشان می دهد. از این نقشه بیشتر جهت تشریح اتصالات و عیب یابی مدار استفاده می شود.
۳- نقشه فنی و تک خطی
در نقشه فنی با استفاده از علایم اختصاری، نحوه مونتاز و نوع وسایل به کار رفته در مدار نشان داده می شود و بیشتر برای مونتاژ و برآورد هزینه استفاده می شود.
۴- نقشه فرمان
نقشه ای است که نحوه کنترل مدار را تشریح می کند و همان طور که از نام آن مشخص است فرمان قسمت قدرت از طریق این نقشه طراحی می شود.
۵- نقشه مدار قدرت الکتریکی
آن قسمت از مدار حقیقی که انرژی را از شبکه دریافت و به مصرف کننده منتقل می کند و جریان مصرفی موتور را از خود عبور می دهد، مدار قدرت می نامند.
۶- نقشه مونتاژ
برای نصب قطعات بر روی تابلو الکتریکی استفاده می شود که این نقشه نحوه جانمایی تجهیزات در تابلو را مشخص می کند.
۷- نقشه خارجی
نحوه ارتباط قطعات یک تابلوی الکتریکی و تجهیزات خارج از تابلو را نشان می دهد که از این نقشه برای تفکیک تجهیزات داخلی و خارجی و همچنین عیب یابی قطعات استفاده می شود.
۸- نقشه ترمینال ها
به جای نقشه خارجی و نقشه مونتاژ می توان از نقشه ترمینال ها استفاده کرد. در این نقشه، فقط ترمینال های تابلو فرمان به همراه سیم های ورودی و خروجی ترسیم می شود.
مقالات آموزش برق ساختمان و سیم کشی برق ساختمان
- آموزش برق ساختمان رایگان
- آموزش برق کشی ساختمان از صفر تا صد
- کتاب برق ساختمان
- آموزش سیم کشی برق ساختمان
- آموزش برق ساختمان pdf
- برق ساختمان فنی حرفه ای
- برق ساختمان پیشرفته

هزینه سیم کشی برق ساختمان
درباره سیم کشی برق ساختمان در ویکی پدیا بیشتر بدانید
طراحی و نصب سیمکشی برق ساختمان یکی از موضوعات استانداردهای ایمنی میباشد. سیمکشی برق نصب سیمهای برق و سایر تجهیزات وابسته مانند کلید ها، تابلوهای برق و جعبه فیوز ها و تابلوهای توزیع، پریزهای برق و چراغهای روشنایی در یک ساختمان میباشد.
انواع مدلها و اندازههای مختلف سیم و کابلهای مجاز با توجه به سطح ولتاژ مدار و مقدار جریان الکتریکی مشخص شده و محدودیتهای در مورد شرایط محیطی همانند دمای محیط، میزان رطوبت، قرار گرفتن در معرض نورخورشید و موادشیمیایی برای آنان اعمال میشود.
مقالاتی مفید درباره سیم کشی برق ساختمان
- نرخ اتحادیه برق کشی ساختمان 1400 pdf
- نحوه محاسبه سیم کشی ساختمان
- نرخ اتحادیه سیم کشی برق ساختمان
- نرخ اتحادیه برق کشی ساختمان تهران
- قیمت برق کشی ساختمان ۱۴۰۰
- لیست قیمت دستمزد برق صنعتی
- دستمزد برق کشی ساختمان ۱۴۰۱